A cégről

Korlátolt felelősségű társaságunkat 1999-ben alapítottuk azzal a célkitűzéssel, hogy a magasépítés során használatos szerelő-munkaállvány igényeket ki tudjuk elégíteni és megoldást kínáljunk minden magasban történő munka végzéskor felmerülő problémára. 
Kitűzött célunk megfelelése érdekében négy gépcsaláddal - önjárós szerelő munkaállványok, oszlopos munkaállványok, függesztett munkapadok, multi-funkciós homlokrakodók - fejlesztettük gépparkunkat, ezáltal lefedvén minden olyan alkalmazási területet, amely igényként és megoldásként felmerülhet.
Gépparkunkban kizárólag csak a vezető-gyártók legjobb felszereltségű munkaállványai találhatók meg, többek közt olyan gyártót képviselve, mint Genie Industries.
2003-ban Romániában, 2008-ban Szerbiában alapítottunk leányvállalatot ez által meghatározó regionális szereplővé válva ebben az üzletágban.

 

A legjobbakkal kezdtünk együttműködni

2013 januárjától – egy erős partnerrel, a belga TVH-val kötött együttműködésünknek köszönhetően – stabilizáltuk pozíciónkat a régiós piacon. A TVH egy nagynevű cég, amely targoncák, munkaállványok alkatrészeinek értékesítésével, valamint kosaras emelők és targoncák kölcsönzésével foglalkozik.

Teljesen megbízhat bennünk

Mára alkatrész üzlet és szervizhelyiségek állnak ügyfeleink rendelkezésre, kosaras emelőket, munkaállványokat szállítunk Magyarország, Románia és Szerbia egész területére, valamint a kosaras emelők, munkaállványok  értékesítéséhez és kölcsönzéséhez szükséges teljes műszaki háttérrel rendelkezünk. Meggyőződésünk, hogy nálunk megtalálja azt, amit máshol hiába keresett.